Öppet tider

   Måndag - Lördag

   09:00 - 12:00
   15:00 - 19:00

   För mer info se "kontakt"

Kliniken

Besökadress

Larsbergsvägen 21, 181 38, Lidingö.
.Ej Drop in ,Tack!

DJURKLINIKEN LIDINGö Medlem sverges veterinär förbundet!

Tel:       08 51 51 78 88
            0761 99 24 45

Fax:      0743741596
E-mail:  djurklinikenlidingo@gmail.com eller mulualem.feleke@gmail.com.

Öppen: Måndag  - lördag efter tidsbokning per telefon

Här hittar du Djurkliniken Lidingö

Hjälp oss att minska smittspridningen!

Vi är glada över att kunna hålla öppet under dessa tider och ha möjlighet att hjälpa er och era djur. För att kunna göra detta måste vi dock hålla oss friska här på Djurkliniken Lidingö. Därför ber vi er ta hänsyn till följande:

Informera oss om du nyligen har varit sjuk, besökt ett riskområde eller träffat någon som har varit i karantän. I detta fall vill vi att ni, om möjligt, bokar om besöket till ett annat tillflle. Om ni tillhör en riskgrupp kan ni också informera oss om detta. Vi kan då hjälpa er med nödvändiga anpassningar.

För er som kommer till kliniken finns det även åtgärder här på plats för att minska riskerna för smitta. Vi skulle uppskatta om ni använde handsprit precis när ni kommer in samt på väg ut. Handspriten finns på bordet vid receptionen menäven i undersökningsrummet. Utöver detta finns även handfat i toaletten för er som vill tvätta händerna.

Vanligtvis uppskattar vi när hela familjen eller nära och kära kommer på besök. I dessa tider vill vi dock försöka vidta alla möjliga tgärder för att förhindra smitta. Därför skulle vi uppskatta om endast en person följer med djuret hit. Om denna person är någon annan än djurets ägare vill vi gärna också att ägaren håller sig tillgänglig via telefon för eventuella frågor och information.

Tack för att du hjälper oss!

Mulualem T Feleke leg.vet

Djurkliniken Lidingö

          

Gilla Djurkliniken Lidingö på facebook för uppdateringar och nyheter!